rhinosystems.nl

Product tipsLee

Afvalbak Hellebore een serie aan afvalzuilen geschikt voor verschillende openbare gelegenheden.

Buitenafvalbakken voor in de openbare ruimte moeten aan een flink aantal eisen voldoen. Zoals een optimale herkenbaarheid, veilig, handzaam, vandalisme bestendig en bedrijfszeker. Daarnaast moet het design oogstrelend zijn. Om zwerfafval rondom de vuilnisbak te voorkomen moet de inwerp opening aan verschillende voorwaarden voldoen. Ook het ledigen moet handzaam en efficiënt gebeuren. Daarom hebben wij voor u  de serie Rhino Hellebore geselecteerd als multifunctionele vuilnisbak. Deze franse ijzeren  beer van een afvalbak is er in verschillende formaten, kleurstellingen en afwerkdesigns. Een uitnodigend design ontworpen om in elke omgeving optimaal te kunnen presteren.

Anti-autodiefstalpalen 

Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als autodiefstal of je boot is weg uit de opslag. Je geliefde boot en/of blik liefdeloos gestolen door tuig, niet wetende wat ermee gaat gebeuren. Door een aantal preventieve maatregelen te nemen kun je een diefstal eventueel voorkomen. Nemen deze tips door en doe er je voordeel mee.

  1. De garage thuis.

Jij ligt ’s nachts veilig in een bed, dus waarom je auto niet? Mocht je ruimte hebben in je garage aan huis gebruik hem dan als je in het bezit bent van bijvoorbeeld een pik graag model.  Zet voor de garagedeur een Rhino anti-diefstalpaal. Dan is het zichtbaar dat dit een hopeloos geval is om te jatten en u slaapt een stuk lekkerder. Uiteraard geldt dit ook tijdens uw afwezigheid.  Dit geldt overigens ook voor boten die op een trailer staan opgeslagen. Elke Rhino anti-autodiefstalpaal heeft een anti- boorslot met een uniek slotnummer.

  1. Investeer in veiligheid op de oprit.

Als je niet beschikt over een garage, maar een oprit dan is het installeren van een alarm een uitkomst. Een stuurslot of een geavanceerd alarm kan een diefstal voorkomen. Professionele dieven hebben vandaag de dag geen enkele moeite met het openen van auto’s in het duurdere segment met een standaard alarm. Dus ook hier is een Rhino anti-diefstalpaal de oplossing. Simpel omdat het voertuig geen kant op kan.

  1. Connect met de app indien mogelijk

Deze tip gaat eigenlijk alleen op voor eigenaren van een moderne auto. Tegenwoordig kunnen diverse moderne auto’s verbonden worden met een app op je telefoon. De locatie kan iedere X aantal minuten worden opgevraagd, of je krijgt een seintje als de auto onverwacht wordt gestart. Staat hij op de oprit of op de zaak dan is ook hier de Rhino anti-diefstalpaal een bedrijfszekere uitkomst. Het voorkomt een hoop ellende. Elke Rhino-anti autodiefstalpaal heeft een uniek slotnummer.

  1. De Rhino-antidiefstalpaal

Deze paal is van Edelstaal en is eenvoudig handmatig te bedienen. Om de beveiliging te activeren trekt u de Rhino-paal uit de grond en u draait de kop een halve slag. Hij staan nu als een huis. U drukt vervolgens het slot in en hij staat ook nog geblokkeerd op slot.

Wanneer u de beveiliging wilt opheffen dat draait u het slot een halve slag met uw unieke sleutel en het slot komt omhoog en de blokkade is opgeheven. U kunt nu de paal laten zakken en de klap sluiten.

Evenwichtsbalk

 Een uitnodigend speeltoestel, eenvoudig, veilig en robuust. Leverbaar in vrolijke kleuren en onderdeel van de serie aan kleurpotloodpalen. Het lopen op een evenwichtsbalk stimuleert de evenwichtsorganen. Uiteraard is hij ook geschikt om lekker op te chillen. 

Vitrines voor de Horeca

Wandvitrines zijn een zeer welkom in onze digitale samenleving. Door de opvallende vormgeving hebben ze een hoge attentiewaarde. Kwaliteit verdiend uw investering terug zo simpel is het. De Pictogram wandvitrines geven een meerwaarde aan uw boodschap en het ontwerp laat daar geen twijfel over bestaan. Voor elke doel een Rhino Pictogramvitrine.

Wandlijsten voor elk doel

Wandvitrinelijsten zijn welkom in onze digitale samenleving. Door de opvallende vormgeving hebben onze hangvitrinekasten een hoge attentiewaarde. Kwaliteit verdiend uw investering terug zo simpel is het. De hangende wand vitrinekasten geven een meerwaarde aan uw boodschap en het ontwerp laat daar geen twijfel over bestaan. Tandartsenpraktijken, ziekenhuizen gezondheidscentra, horeca, bedrijfsleven en recreatie, voor elke branche is er een passende Rhino Wandlijst.

Bel voor meer informatie 079 393 74 35

Kerstverlichting

Professionele sfeerverlichting voor in de openbare ruimte. In de donkere dagen van het jaar maken we het buiten wat vrolijker met LUXAMOS LED sfeerverlichting. Wij leveren een breed assortiment aan illuminatie verlichting. Ook donkere renovatieprojecten en herinricht projecten zijn goed en oogstrelend in te richten in het najaar. Sfeerverlichting van LUXAMOS maakt het buiten in de donkere dagen veiliger en comfortabeler.

Kleurpotloodpalen

Dit speeltoestel laat zien dan kinderen enorm creatief zijn. Kinderen zijn er dol op. Klimmen, hangen, leunen, erop zitten, elastieken enz enz….. De Rhino Kleurpotloden palen zijn chilplekken en maken speelpleinen compleet en daarnaast functioneren ze als een markant object met vele onverwachte voordelen.  

Kindergoals

Deze voelbaldoeltjes zijn geschikt voor de ontwikkeling van jong voetbaltalent. De Rhino kindergoals zijn opvallend gekleurd, robuust en vandalisme bestendig. Onmisbaar op een speelplein of een voetbalveld in de buurt. Voordat de kleine voetballertjes gaan voetballen worden er al afspraken gemaakt, want jong geleerd oud gedaan. Met de minigoals van RhinoSystems zit dat wel goed.  

Wandvitrineskastenvoor het basisonderwijs, kindercentra en recreatie

Door de speciale vormgeving van wandvitrinekasten zijn ze uitermate geschikt voor het basisonderwijs, kindercentra en de recreatie branche.  Vrolijke gekleurde hang vitrinekasten voor buiten en/of binnen. Echt super handig en leuk om buiten boodschappen te kunnen lezen. Wandvitrines zijn een zeer welkome aanvulling in onze digitale samenleving. Door de opvallende vormgeving hebben ze een hoge attentiewaarde. Kwaliteitsproducten verdienen snel uw investering terug. De hangende wandvitrinekasten geven een meerwaarde aan uw boodschap en het ontwerp laat daar geen twijfel over bestaan.

Meebuigende afzetpalen

Waarom moeten de palen op bijvoorbeeld een winkelpromenade schade veroorzaken?  Dat was in 2010 een vraag waar iedereen van stond te kijken. Want dit was het jaar dat RhinoSystems de meebuigende afzetpaal in Nederland introduceerde. Heel voorzichtig en uiteraard onzichtbaar zijn wegbeheerders deze gaan inzetten. En met succes want sindsdien is men zeer kritisch over palen gaan nadenken en inmiddels staan er veel minder palen op straat en wint de meebuigende afzetpaal terrein. Bijkomstig is dat de aanschafkosten en de onderhoudskosten van meebuigende afzetpalen belangrijk minder zijn.

Wateroverlast

Wateroverlast nieuws! Natte voeten en ondergelopen kelders vanwege een hevige hoosbui of een overstroming. Helaas worden de buien heviger dan voorheen. Wateroverlast in Nederland is te voorkomen met behulp van de handzame waterkeringen HydroSack en de HydroSnake. Herbruikbare water absorberende waterkeringen welke gestapeld een goed alternatief zijn voor zandzakken voor de deur.

Wanneer het regenwater is verdwenen lopen deze waterkeringen weer leeg zodat u ze kunt opbergen voor een volgend gebruik. Handig om in huis te hebben wanneer u het binnen droog wilt houden.

Fietspaden palen

Eigenlijk moeten er op fietspaden helemaal geen palen staan. Als de handhaving niet toereikend is en een fietspaden dienen veilig afgesloten te zijn dan helaas wel. Dan is een meebuigende roodwitte fietspadpaal een uitkomst.

Kijk voor meer informatie op https://www.crow.nl/kennis/bibliotheek-verkeer-en-vervoer/kennisdocumenten/keuzeschema-sanering-palen-op-fietspaden

 

Meebuigende trottoirpalen

Waarom moeten de palen op bijvoorbeeld een rand van de stoep schade veroorzaken?  Dat was in 2010 een vraag waar iedereen van stond te kijken. Want dit was het jaar dat RhinoSystems de meebuigende trottoirpaal in Nederland introduceerde. Heel voorzichtig en uiteraard onzichtbaar zijn wegbeheerders deze gaan inzetten. En met succes, want sindsdien is men zeer kritisch over alternatieven gaan nadenken en inmiddels staan er veel minder palen op de stoep en wint de meebuigende trottoirpaal terrein. Want veiligheid wordt steeds belangrijker. Palen van staal op de stoep langs de weg zijn niet veilig. Het voorbijrijdend verkeer kan daarmee behoorlijke schades en letsels oplopen. Steeds meer wordt er nagedacht of en welke soort palen de beste opties is. Wij hebben daarom een ruim assortiment aan meebuigende trottoirpalen welke er hetzelfde uitzien als palen van staal. Bijkomstig is dat de aanschafkosten en de onderhoudskosten van meebuigende afzetpalen belangrijk minder zijn.

Veilig en snel het pand uit

Daar laten de vluchtwegrouteplan wandvitrines geen twijfel over bestaan. Deze pictogramvitrines zijn net als de noodverlichting en de brandhaspels een belangrijk onderdeel van de brandmeldinstallaties. Deze zeer opvallende en doelmatige wandvitrines zijn voor elk gebouw met een brandmeldinstallatie inzetbaar.