Civiele preventieproducten

Bij herinrichtingswerkzaamheden, in de winter en bij wateroverlast is het belangrijk om preventieve maatregelen te nemen om de toegankelijkheid en de veiligheid te continueren. Door het nemen van deze maatregelen kunnen ongelukken en waterschades in de openbare ruimte worden voorkomen. RhinoSystems levert daarom herbruikbare waterkeringen ( een milieuvriendelijk alternatief voor zandzakken ), noodperrons voor het openbaar vervoer en een ruim scala aan de gebruikelijke winterproducten.

Absorberende waterkeringen

HydroSack en HydroSnake zijn beide een mlieuvriendelijke en herbruikbare waterabsorberende waterkeringen. Een uitstekend duurzaam alternatief voor zandzakken. Zie Youtube video.

Prijslijst-Hydro-producten-2018

Contactgegevens

Aanvraagformulier

youtube

Waterkeringen

Zoutbakken

Met een zoutstrooibak gaat u goed voorbereid de winter in. U kunt kiezen uit verschillende soorten bakken. De serie Hamatum is vervaardigd van UV-bestendig PE en is leverbaar in 3 kleuren en formaten. De serie Triquerum is vervaardigd van glasvezel en is leverbaar in 3 formaten. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn.

Contactgegevens

Aanvraagformulier

Zoutbakken

Noodperron

Rhino Noodperrons

Deze noodperrons zijn een handig modulair systeem waarmee u een tijdelijk Of permanent perrons en of platforms kunt aanleggen. Inzetbaar als noodtrottoir bij hoog water en bouw- en herinrichtingsprojecten. Inzetbaar als een tijdelijk bus- en of tram halte of verkeerseilanden. De zeer stabiele elementen zijn vervaardigd uit 100% recycling kunststof en zijn zeer duurzaam in het gebruik.

De nood perrons zijn is 180 mm hoog. Leverbaar vanaf het formaat 3 x 1.70 mtr. De zijkanten en hoeken hebben ronde randen welke zijn voorzien van een reflecterende folie. Aan de lange zijde zitten scharnierende overbruggingen welke aansluiten op het bestaande trottoir. Omdat ze modulair herbruikbaar zijn is een investering een verstandige keuze. Een montagehandleiding wordt meegeleverd. Investeringen in machines en apparatuur zijn hierdoor overbodig. Wij hebben voor de verkoop zes formaten op voorraad liggen bij de fabriek.

Contactgegevens

youtube

Aanvraagformulier