AUTO DIEFSTAL VOORKOMEN

Als specialist van perimeter beveiliging installaties worden onze producten ook ingezet om auto diefstal te voorkomen.

Autobeveiliging is de normaalste zaak van de wereld en er is een scala aan producten om autodiefstal te voorkomen. Maar let op dat u de juiste keus maakt. Het is tenslotte uw auto op uw eigen terrein en criminelen moeten geen schijn van kans hebben om uw auto te stelen of gedeeltelijk te demonteren. Wij bieden u een ongecompliceerde visuele autobeveiliging aan die bestaat uit verzinkbare anti-rampalen die u zelf bedient, zonder spanning of internet.

Op uw eigen terrein installeren wij op strategische plaatsen in de grond de verzinkbare anti-rampalen om diefstal van uw auto te voorkomen. Heeft u een oprit of een carport, wij leveren een geruststellende autobeveiliging die auto diefstal kan voorkomen.

Onze ramkraak perimeter beveiliging is een selectieve afsluiting van uw carport. Door de ramkraakpalen uit de grond te trekken bepaalt U wanneer deze verzinkbare anti-rampalen uw auto rondom moet barricaderen. Dat kan op elk moment, wanneer het u uitkomt. Dit systeem werkt namelijk zonder internet en stroom dus het is altijd inzetbaar. Zeker is dat wanneer de ramkraak perimeter beveiliging in werking is, dat de deuren niet open gaan en uw auto gebarricadeerd is.

Anti-Ramkraakpalen autodealer

De anti-rampalen zijn voor dit serieuze werk gemaakt. Lopend of met de fiets is uw oprit gewoon toegankelijk. De ramkraak perimeter beveiliging geeft u een tevens goede nachtrust want uw beveiliging werkt ook onbemand, onafhankelijk dus zonder internet of stroom in de nacht.

De ramkraak perimeter beveiliging systemen zijn de meest geruststellende beveiliging systemen die er bestaan. Onderhoud is nagenoeg overbodig en u heeft geen duur onderhoudscontract nodig. Er staan al meer dan 500 ramkraak perimeter beveiliging installaties in Nederland. U kunt kiezen uit ramkraak anti- rampalen gemaakt van edelstaal of gecoat in de kleuren rood en zwart.

Laat u adviseren door RhinoSystems Perimeter Beveiliging, al meer dan 20 jaar markleider in ongecompliceerde ramkraak perimeter beveiliging installaties. 

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840