Carport beveiliging voor het beschermen van uw auto

Met een carport beveiliging barricadeert u uw auto. Het is tenslotte uw droomauto op uw eigen terrein en criminelen moeten geen schijn van kans hebben om uw auto te stelen of gedeeltelijk te demonteren. Wij bieden u een betaalbare visuele carport beveiliging.

Uw carport beveiliging bestaat uit verzinkbare anti-rampalen die u uit de grond trekt om uw auto te barricaderen. Door de ramkraakpalen uit de grond te trekken bepaalt U wanneer de verzinkbare anti-rampalen uw auto rondom moet barricaderen.

Ramkraakveilig

Dat kan op elk moment, wanneer het u uitkomt. Dit systeem werkt zonder internet en stroom.  Altijd inzetbaar. Zeker is dat wanneer de ramkraak perimeter beveiliging paraat is, dat de deuren van de auto niet open gaan en uw auto is gebarricadeerd.

Heeft u de auto in gebruik? Dan is de ramkraak perimeter beveiliging opgeborgen onzichtbaar in de grond.

Carport Beveiliging
Autogarage Beveiliging
Betrouwbaar

De verzinkbare anti-rampalen zijn voor dit serieuze werk gemaakt en geven u tevens een goede nachtrust want uw perimeter beveiliging werkt ’s-nachts of als u niet thuis bent. De ramkraak perimeter beveiliging en zijn de meest geruststellende perimeter beveiliging installaties die er bestaan. Onderhoud is nagenoeg overbodig en u heeft geen duur onderhoudscontract nodig. Er staan al meer dan 500 Ramkraak perimetersystemen in Nederland.

U kunt kiezen uit ramkraak anti- rampalen gemaakt van edelstaal of gecoat in de kleuren rood, geel en zwart.

Laat u adviseren door RhinoSystems Perimeter Beveiliging, al meer dan 20 jaar marktleider in ongecompliceerde ramkraak perimeter beveiliging installaties. 

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840