Distributie ramkraak perimeter beveiliging in de vloer

De ramkraak perimeter beveiliging is het selectief barricaderen van de roldeuren om ramkraken en toegang met een voertuig te voorkomen.

Opslag beveiliging bij distributiebedrijven is helaas de normaalste zaak van de wereld. Het is tenslotte belangrijk dat iedereen veilig en aangenaam kan werken. En dat er geen goederen stil verdwijnen. Naast de normale inbraak beveiliging is er bij veel distributeurs van exclusieve producten een behoefte aan een ramkraak beveiliging of een anti-ram beveiliging. Dat kan door de exclusiviteit van de opslag, de locatie van de distributieruimte of een  traumatische ervaring met een ramkraak uit het verleden. Regelmatig wordt het door de verzekeringsmaatschappijen aanbevolen.

Veilig uw Oldtimer Stallen
Roldeurbeveiliging

Emotioneel is diefstal of ervaring met een ramkraak geen sinecure. Opslag en overslagbedrijven van met een verhoogd veiligheidsrisico en moeten beschermd worden tegen een mogelijke ramkraak. Ramkraken zijn helaas wekelijks in het nieuws.
Het is dus belangrijk om een ramkraak te voorkomen.  RhinoSystems levert al meer dan 20 jaar Ramkraak perimeter beveiliging installaties voor de groothandel en distributiebedrijven. De Ramkraak perimeter beveiliging bestaat uit verzinkbare- en statische anti-ramkraak palen. Ze worden ook wel eens terreurpalen of anti -rampalen genoemd. Door het kopen van rampalen zijn opslagplaatsen beter beschermd.

Wij maken eerst een perimeter beveiliging plan en verzorgen ook de installatie. Dat kan zowel binnen als buiten. U bepaalt wanneer de verzinkbare anti-ramkraakpalen uw pand moet barricaderen. Dat kan op elk moment, wanneer het u uitkomt. Net zoals het op slot doen van de deuren.

Oldtimer Stalling Beveiliging
Aanrij-beveiliging

Dit systeem werkt zonder internet en stroom en is dus altijd inzetbaar. Zeker is, dat wanneer de ramkraak beveiliging in stelling staat, de criminelen mogelijk uw pand voorbij rijden en dat is een hele geruststelling. De ramkraak perimeter beveiliging is in rust geen obstakel voor de toegankelijkheid van personen en geeft u ook nog eens een goede nachtrust want deze barricadeert onbemand en onafhankelijk ook in de nacht. De Ramkraak perimeter beveiliging RT R 14 HD is geschikt voor dit soort serieus werk. 

Laat u omtrent ramkraakveiligheid adviseren door RhinoSystems Perimeter Beveiliging, al meer dan 20 jaar markleider in betaalbare en ongecompliceerde ramkraak perimeter beveiliging installaties. 

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840