Selectief evenemententerreinen afsluiten voor verkeer.

De Perimeter beveiliging is het selectief barricaderen van toegangen op evenemententerreinen om de toegang met een voertuig te voorkomen.

Een eenvoudig en doeltreffend afsluitsysteem. Het is tenslotte belangrijk dat iedereen veilig kan staan te genieten. Daarnaast is perimeter beveiliging op evenemententerreinen eenvoudig in te zetten als een mechanisch toegangscontrolesysteem.

Wij maken eerst een perimeter beveiliging plan en verzorgen ook de installatie. Dat kan zowel binnen als buiten. Door het uit de grond trekken van de anti-rampaal bepaalt U wanneer deze uw evenemententerreinen moet afsluiten. Dat kan op elk moment, wanneer het u uitkomt. Net zoals het op slot doen van de deuren.

Evenemententerreinen Barricaderen
Evenemententerreinen afsluiten voor verkeer
Veiligheid voor Alles

Dit systeem werkt zonder internet en stroom en is dus altijd inzetbaar. Zeker is, dat wanneer de afsluiting in stelling staat, het evenemententerreinen is afgesloten dat is een hele geruststelling. en geeft u ook nog eens een goede nachtrust want deze barricadeert onbemand en onafhankelijk ook in de nacht. De afsluiting in rust is geen obstakel voor de toegankelijkheid van personen. De Ramkraak perimeter beveiliging RT R 14 HD is geschikt voor dit soort serieus werk. 

Laat u omtrent ramkraakveiligheid adviseren door RhinoSystems Perimeter Beveiliging, al meer dan 20 jaar marktleider in betaalbare en ongecompliceerde ramkraak perimeter beveiliging installatie. 

De veiligheid van mensen is het grootste gemene goed.

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840