rhinosystems.nl

Voorkom schade door wateroverlast.

Het belangrijk om preventieve maatregelen te nemen om de toegankelijkheid en de veiligheid te continueren.  Waterschadeclaims enorm hoog. De overlast als gevolg van overstromingen, hevige regenbuien en bluswater zijn niet te overzien en hebben veel impact. RhinoSystems levert daarom o.a. noodtrottoirs en herbruikbare adsorberende waterkeringen (een milieuvriendelijk alternatief voor zandzakken) en zelfdrijvende waterkeringen. Weet u dat gebruikte zandzakken vol gevaarlijke chemicalium kunnen zitten?  Kijk op www.bluelabel.net hoe kwetsbaar uw regio is bij regenwateroverlast. Daarnaast leveren wij voor de winterdagen allerlei winterproducten zoals strooizoutbakken en zoutstrooiers.

HydroSack en HydroSnake zijn beide mlieuvriendelijke en herbruikbare waterabsorberende waterkeringen. De oplossing bij wateroverlast en tevens een veilig en handzaam alternatief voor zandzakken. Eenvoudig te stapelen en na gebruik lopen ze leeg om ze op te bergen voor hergebruik.

 

Met een strooizoutbak gaat u goed voorbereid de winter in. U kunt kiezen uit verschillende soorten bakken. De serie Hamatum is vervaardigd van UV-bestendig PE en is leverbaar in 3 kleuren en formaten. De serie Triquerum is vervaardigd van glasvezel en is leverbaar in 3 formaten. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn.

Deze noodperrons zijn een handig modulair systeem waarmee u een tijdelijk of permanent perrons en of platforms kunt aanleggen. Inzetbaar als noodtrottoir bij hoog water en bouw- en herinrichtingsprojecten. Inzetbaar als een tijdelijk bushalte en of tram haltehalte of tijdelijke verkeerseilanden. De zeer stabiele elementen zijn vervaardigd uit 100% recycling kunststof en zijn zeer duurzaam in het gebruik.

De nood perrons zijn is 180 mm hoog. Leverbaar vanaf het formaat 3 x 1.70 mtr. De zijkanten en hoeken hebben ronde randen welke zijn voorzien van een reflecterende folie. Aan de lange zijde zitten scharnierende overbruggingen welke aansluiten op het bestaande trottoir. Omdat ze modulair herbruikbaar zijn is een investering een verstandige keuze. Een montagehandleiding wordt meegeleverd. Investeringen in machines en apparatuur zijn hierdoor overbodig. Wij hebben voor de verkoop zes formaten op voorraad liggen bij de fabriek.

UA-126657876-1