Tips om Oldtimers veilig te stallen

Een oldtimer kopen. Een oldtimer kopen Nederland. Een oldtimer kopen in America. Een oldtimer kopen in Frankrijk. Tips om een oldtimer te kopen. U heeft zich goed georiënteerd en u bent een trotse eigenaar geworden van een oldtimer. Inmiddels weet u ook hoe u een oldtimer in de winter moet stallen. Wij gaan ervan uit dat u de zelf een mogelijkheid heeft om deze in de winter te stallen. Om diefstal van uw droomauto te voorkomen is oldtimerbeveiliging een verstandige keuze. U bent klaar met veel geld uitgeven en u bent op zoek naar een betaalbare beveiliging. Deze bestaat uit één of meerdere handmatig te bedienen verzinkbare anti-ramkraakpalen. Tegelijk met het afsluiten van de deuren, is deze oldtimerbeveiliging dag en nacht voor U paraat. Zo eenvoudig is het. Eénmalig moet deze anti-rampaal door ons worden geïnstalleerd. Dat kan in een vloer van beton of in het straatwerk. Droomauto’s of oldtimers zijn uniek en onvervangbaar. Beveiligen van droomauto’s is de normaalste zaak van de wereld. Ook wanneer u een bedrijf heeft dat oldtimers koopt als een belegging! Het is tenslotte niet de bedoeling dat criminelen de boel leegroven. Er is al een oldtimerbeveiliging vanaf € 500,– excl. BTW en installatie.
Veilig uw Oldtimer Stallen
Beveiliging voor uw Oldtimer stalling
De oldtimerbeveiliging bestaat uit een handmatig te bedienen verzinkbare anti-rampaal en zorgt voor het selectief barricaderen van uw klassieker. Indien gewenst adviseren wij u in het maken van een perimeter beveiligingsplan. U bepaalt zelf wanneer de verzinkbare anti-rampalen uw kostbaarheden moet barricaderen. Dat kan regelmatig op elk moment, wanneer het u uitkomt. Net zoals het sluiten van de deuren. Dit systeem werkt zonder netspanning en is dus altijd inzetbaar. Zeker is, dat wanneer de oldtimerbeveiliging in stelling staat, de mobiliteit van bijvoorbeeld uw Klassieke Volkswagen, Mercedes 103 of BMW 316 is gebarricadeerd en dat is een hele geruststelling.
Oldtimer Stalling Beveiliging
veilig uw droomauto stallen
Het fijne is dat uw droomauto’s overdag gewoon toegankelijk blijven voor belangstellenden. De oldtimerbeveiligingen van RhinoSystems worden geleverd met het Engelse Sold Secure Certificaat. De gemoedsrust wordt gratis meegeleverd, want deze oldtimerbeveiliging barricadeert onbemand en onafhankelijk ook in de nacht. De oldtimersbeveiliging zijn geschikt voor het serieuze werk. Deze is onderdeel van onze ramkraak perimeterbeveiligingen en zijn de meest geruststellende beveiligingssystemen voor onder andere de automobielbranche en de detailhandel en groothandel in luxeproducten en risicovolle en waardevolle goederen. Onderhoud is nagenoeg overbodig en u heeft geen kostbaar onderhoudscontract nodig.

Er staan al meer dan 500 ramkraak perimeterbeveiligingen in Nederland. U kunt kiezen uit edelstaal of gecoat in de kleuren rood en zwart. Laat u adviseren door RhinoSystems Perimeterbeveiliging, al meer dan 20 jaar markleider in ongecompliceerde en gecertificeerde ramkraak perimeterbeveiligingen.

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840