oprit beveiliging met een verzinkbare perimeterbeveiliging

Oprit beveiliging en het afsluiten van een oprit is de normaalste zaak van de wereld.  Maar let op dat u de juiste keus maakt. Het is tenslotte uw eigen terrein en niet bestemd voor andere om er ongeoorloofd te parkeren.

Een oprit alarm is helaas niet een oplossing voor dag en nacht. Een oprithek is ook niet de meest voordelige oplossing en met een oprit verklikker kan uw oprit al vol staan ten tijde wanneer u niet thuis bent.  RhinoSystems heeft de juiste oplossing voor u: De ramkraak perimeterbeveiliging. Dit is een selectieve afsluiting die bestaat uit een aantal verzinkbare anti-rampalen. Door deze uit de grond te trekken bepaalt U wanneer de verzinkbare anti-rampalen uw oprit moet barricaderen.

Dat kan op elk moment, wanneer het u uitkomt. Dit systeem werkt zonder internet en stroom dus is altijd inzetbaar. Zeker is dat wanneer de ramkraak perimeterbeveiliging in werking is, uw oprit is afgesloten voor voertuigen. Lopend of met de fiets is uw oprit gewoon toegankelijk. Wel zo fijn. De ramkraak perimeterbeveiliging geeft u een tevens goede nachtrust want uw ramkraak perimeterbeveiliging werkt ook onbemand in de nacht.

Terreur Beveiliging
Anti-Rampaal als oprit beveiliging

Om de functionaliteit in enkele seconden te activeren trekt u de verzinkbare anti-rampaal aan de beugel uit de grondkoker trekt en u draait de kop een halve slag. Om hem op slot te zetten drukt U vervolgens het push-button slot in. De ramkraak perimeterbeveiliging is actief. Wanneer u de perimeterbeveiliging deels of in zijn geheel wilt opheffen dan draait u het push-button slot met de sleutel een halve slag en het slot komt automatisch omhoog en de blokkade is opgeheven. U kunt nu de verzinkbare anti-rampaal laten zakken door de kop met behulp van de beugel een halve slag terug te draaien en de klep daarna te sluiten. Ook in de grondkoker kunt u het slot indrukken om de verzinkbare anti-rampaal in ruststand te blokkeren.

Net zo eenvoudig als een deur op slot doen.

Dag en nacht paraat, onbemand en onafhankelijk. Dus zonder internet of stroom. Dat is ondanks de technische ontwikkelingen voor vele gebruikers een hele geruststellende gedachte, dag en nacht.

U kunt kiezen uit ramkraak anti-rampalen gemaakt van edelstaal of gecoat in de kleuren rood en zwart.

Laat u adviseren door RhinoSystems Perimeterbeveiliging, al meer dan 20 jaar marktleider in ongecompliceerde ramkraak perimeterbeveiliging installaties.

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840