UW OPRIT OF TERREIN BEVEILIGD MET EEN WIJDVERMAARD TOEGANGSCONTROLESYSTEEM

Opritbeveiliging en of terreinbeveiliging en het afsluiten ervan is helaas nodig. Voor de hand ligt een hekwerk aan te schaffen, maar er zijn ook prettigere en voordeligere alternatieven. Eén ervan is het te laten installeren van verzinkbare grenspalen. Deze zijn door u zelf te activeren en weren ongewenst autoverkeer. Uw terrein of oprit blijft voor het overige verkeer gastvrij toegankelijk. De verzinkbare grenspalen zijn gelijk aan anti-rampalen en werken zonder netspanning en zijn daardoor heel betrouwbaar. Het toegangscontrolesysteem welke wij installeren geeft u een tevens een goede nachtrust want dit systeem werkt onbemand ook in de nacht of als u met vakantie bent.

Terreur Beveiliging
Anti-Rampaal als oprit beveiliging

Om de functionaliteit in enkele seconden te activeren trekt u de verzinkbare grensrampaal aan een beugel uit de grondkoker en u draait de kop een halve slag. Om hem op slot te zetten drukt U vervolgens het push-button slot in. Het toegangscontrolesysteem is actief. Wanneer u het toegangscontrolesysteem deels of in zijn geheel wilt opheffen dan draait u het slot met de sleutel een halve slag. Het slot komt automatisch omhoog en door een kwart slag aan de beugel te draaien en de grenspaal te laten zakken is de blokkade is opgeheven. Daarna doet u de klep dicht. Ook in de grondkoker kunt u het slot indrukken om de verzinkbare grensrampaal in ruststand te blokkeren.

Net zo eenvoudig als een deur op slot doen.

Dag en nacht paraat, onbemand en onafhankelijk. Dus zonder internet of stroom. Dat is ondanks de technische ontwikkelingen voor vele gebruikers een hele geruststellende gedachte, dag en nacht. Deze wijdvermaarde producten worden regelmatig met gepaste discretie over de hele wereld geïnstalleerd. U kunt kiezen uit grenspalen gemaakt van edelstaal of gecoat in de kleuren rood en zwart.

Bekijk hier onze Toegangscontrolesysteem RTSS5

Laat u adviseren door RhinoSystems Perimeter Protection, al meer dan 20 jaar marktleider in ongecompliceerde toegangscontrolesystemen en perimeterbeveiligingen.

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840