Opslag beveiliging in de vloer voor uw roldeuren.

Opslag beveiliging is helaas de normaalste zaak van de wereld. Het is tenslotte belangrijk dat iedereen veilig en aangenaam kan werken. Naast de normale inbraak beveiliging is er bij veel distributeurs van exclusieve producten de behoefte aan een ramkraak beveiliging of een anti-ram beveiliging. De noodzakelijkheid kan door de exclusiviteit van de opslaggoederen, de risicovolle locatie van de opslagruimte of een traumatische ervaring met een ramkraak uit het verleden.

Regelmatig wordt er een ramkraak perimeterbeveiliging door de verzekeringsmaatschappijen aanbevolen.

Ramkraak beveiliging voor uw opslag

Emotioneel is diefstal of ervaring met een ramkraak geen sinecure. Ook opslag en overslagbedrijven van met een verhoogd veiligheidsrisico en moeten beschermd worden tegen een mogelijke ramkraak. Ramkraken zijn helaas wekelijks in het nieuws. De Ramkraak Perimeterbeveiliging bestaat uit het selectief barricaderen van uw entree om ramkraken en toegang met een voertuig te voorkomen.

Het is dus belangrijk om een ramkraak te voorkomen.  RhinoSystems levert al meer dan 20 jaar Ramkraak perimeterbeveiliging en voor de groothandel en distributiebedrijven. De Ramkraak perimeterbeveiliging bestaat uit verzinkbare- en statische anti-ramkraak palen. Ze worden ook wel eens terreurpalen of anti -rampalen genoemd. Door het kopen van rampalen zijn opslagplaatsen beter beschermd.

Wij maken voor u een perimeterbeveiliging plan en verzorgen de installatie. U bepaalt wanneer de verzinkbare anti-ramkraakpalen uw pand moet barricaderen. Dat kan op elk moment, wanneer het u uitkomt. Net zoals het op slot doen van de deuren. Dit systeem werkt zonder internet en stroom en is dus altijd inzetbaar. Zeker is, dat wanneer de ramkraak perimeterbeveiliging in stelling staat, de criminelen uw pand voorbij kunnen rijden en dat is een hele geruststelling. De Ramkraak perimeterbeveiliging is in rust geen obstakel voor de toegankelijkheid van uw pand.  Na sluitingstijd geeft de ramkraak perimeterbeveiliging u ook nog eens een goede nachtrust want deze barricadeert onbemand en onafhankelijk ook in de nacht. De Ramkraak perimeterbeveiliging RT R 14 HD is geschikt voor dit soort serieus werk.

Opslagbeveiliging
Opslag Ramkraakbeveiliging

Laat u adviseren door RhinoSystems Perimeterbeveiliging, al meer dan 20 jaar markleider in betaalbare en ongecompliceerde perimeterbeveiliging installaties.

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840