Ramkraak perimeterbeveiliging voor mechanisatievoertuigen

De ramkraak perimeterbeveiliging is het selectief barricaderen van toegangsdeuren en roldeuren om ramkraken en toegang met een voertuig te voorkomen.

Opslag beveiliging bij mechanisatiebedrijven is helaas nodig. Het is tenslotte belangrijk dat iedereen veilig en aangenaam kan werken. En dat er geen goederen stil verdwijnen. Naast de normale inbraak beveiliging is er bij veel leveranciers en gebruikers van mechanisatievoertuigen een behoefte aan een ramkraak beveiliging of een anti-ram beveiliging. Dat kan door de exclusiviteit van de opslag, de locatie van de distributieruimte of een  traumatische ervaring met een ramkraak uit het verleden. Regelmatig wordt het door de verzekeringsmaatschappijen aanbevolen.

Opslagbeveiliging
Ramkraak beveiliging voor de groothandel

Emotioneel is diefstal of ervaring met een ramkraak geen sinecure. Groothandels in mechanisatievoertuigen en grote eindverbruikers van met een verhoogd veiligheidsrisico en moeten beschermd worden tegen een mogelijke ramkraak. Ramkraken zijn helaas wekelijks in het nieuws.
Het is dus belangrijk om een ramkraak te voorkomen.  RhinoSystems levert al meer dan 20 jaar ramkraak perimeterbeveiliging installaties voor de groothandel. De Ramkraak perimeterbeveiliging bestaat uit verzinkbare- en statische anti-ramkraak palen. Ze worden ook wel eens terreurpalen of anti -rampalen genoemd. Door het kopen van rampalen zijn opslagplaatsen beter beschermd.

Wij maken eerst een perimeterbeveiliging plan en verzorgen ook de installatie. Dat kan zowel binnen als buiten. Door het uit de grond trekken van de anti-rampaal bepaalt U wanneer deze uw pand moet barricaderen. Dat kan op elk moment, wanneer het u uitkomt. Net zoals het op slot doen van de deuren.

Opslag Ramkraakbeveiliging
beveilig uw groothandel opslag

Dit systeem werkt zonder internet en stroom en is dus altijd inzetbaar. Zeker is, dat wanneer de ramkraak beveiliging in stelling staat, de criminelen mogelijk uw pand voorbij rijden en dat is een hele geruststelling. De ramkraak perimeterbeveiliging is in rust geen obstakel voor de toegankelijkheid van personen en geeft u ook nog eens een goede nachtrust want deze barricadeert onbemand en onafhankelijk ook in de nacht. De Ramkraak perimeterbeveiliging RT R 14 HD zijn geschikt voor dit soort serieus werk. 

 

Laat u omtrent ramkraakveiligheid adviseren door RhinoSystems Perimeter Beveiliging, al meer dan 20 jaar markleider in betaalbare en ongecompliceerde ramkraak perimeter beveiliging installatie. Klik hier voor meer informatie

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840