Wat is een perimeterbeveiliging

Perimeterbeveiliging installaties zijn grenspalen of afrasteringen van gebieden. Zolang er leven is op aarde bestaat er de behoefte om grenzen te bepalen. De mens gebruikt tot aan de dag van vandaag grenspalen van hout. Toegepast in de agrarische sector. Het ontstaan van verschillende beveiliging installaties voorziet in een behoefte om professioneel te beveiligen. Deze ontwikkeling heeft geleid tot een enorm aanbod aan producten. Beveiligen is een commercieel vak geworden. De consument ziet door de bomen het bos niet meer.

Ramkraakveiligheid

Eind van de 19e eeuw zijn de ongecompliceerde ramkraak beveiliging installaties in Engeland ontstaan. Dit industriële ontwerp is al meer dan 20 jaar ongewijzigd een groot succes. Dag en nacht paraat, onbemand en onafhankelijk. Dus de werking is zonder internet of stroom. Een slimme en ongecompliceerde ramkraak perimeterbeveiliging en voor velen een geruststellende oplossing. Op verzoek maken een perimeterbeveiliging plan, aan de hand van dit voorstel maken wij voor u een passende voorstel inclusief de installatie.

Ramkraak beveiliging
Terreur Beveiliging

Terreurveiligheid

De perimeterbeveiligingen van RhinoSystems zijn ook nog eens multifunctioneel toepasbaar. Van ramkraak perimeterbeveiligingen tot en met het als grenspaal selectief afsluiten van o.a. marktpleinen, parkeerplaatsen en het als terreurpaal selectief afsluiten van winkelgebieden.
Particulieren gebruiken een ramkraak perimeterbeveiliging voor het beveiligen van opritten, carports, privé-garages en opslagplaatsen. Dit om waardevolle auto’s, goederen en producten te beschermen.
Bedrijven zetten de ramkraak perimeterbeveiliging in bij overheaddeuren. Dit om ramkraken te voorkomen en een tegelijkertijd een selectieve afsluiting te realiseren.

Dit om het stelen van kostbare goederen en voertuigen te voorkomen. Binnen enkele seconden ramkraakveiligheid. Voor de detailhandel installeren wij de ramkraak perimeterbeveiliging installaties voor gevels, etalages en entrees. Ook in de leefomgeving ziet u de ramkraak perimeterbeveiligingen van RhinoSystems. Ze worden gebruikt voor het selectief sluiten van parkeerterreinen en winkelgebieden. Ook staan ze er gebieden voor het selectief barricaderen tijdens demonstraties, bij calamiteiten en bij evenementen. In de loop der jaren zijn de perimeterbeveiliging installaties voor vele doeleinden ingezet en nog steeds komen er nieuwe toepassingen bij. Laat u adviseren door een e-mail te sturen naar: receptie@rhinosystems.nl

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840