Ramkraken detailhandel

Een ramkraak is een inbraak bij een bankjuwelier of een ander bedrijf waarbij men zich met een auto, of zwaar voertuig toegang verschaft tot het gebouw. Met het gebruikte voertuig, vrijwel altijd gestolen, wordt door de gevel gereden. Vervolgens worden waardevolle spullen uit de winkel of het pand gehaald en vluchten de daders met de buit.

Jaarlijks worden in Nederland honderden ramkraken gepleegd, vrijwel altijd buiten de openingsuren van het bedrijf. Vaak worden hierbij complete gevels eruit gereden. Dagelijks is er wel ramkraaknieuws.

In België vonden in 2006 278 ramkraken plaats. Naar schatting bedraagt de schadepost per ramkraak ongeveer 31.000 euro. Een verzinkbare Rhino ramkraakpaal kan een ramkraak tegengaan. Wij noemen dat ramkraakbeveiliging.

Terroristische ramkraak geloofshuizen

Een terroristische ramkraak is een inbraak waarbij er door  de gevel of de entree wordt gereden. Vervolgens wordt er veel geweld gebruikt en vallen er meerdere slachtoffers.

Het op strategische locaties plaatsen van Rhino aanrijdbeveiligingspalen kan een terroristische ramkraak tegengaan. Bij een bedrijfszekere geloofhuizenbeveiliging elimineren wij de aanrijdsnelheid door:

  1. het beperken van de aanrijdafstand.
  2. het plaatsen van verschillende rampalen op strategische locaties.

Ramkraken garagebedrijven

Een ramkraak is een inbraak waarbij men met een auto  door een garagedeur wordt gereden. Vervolgens worden er auto’s gestolen en is de schade enorm.

Het plaatsen van een Rhino inzinkbare rampalen kan een ramkraak tegengaan. Een trefzekere roldeurbeveiliging/ overheaddeurbeveiliging

Ramkraak entrees

Een ramkraak is een inbraak waarbij men zich met een auto of ander zwaar voertuig toegang verschaft tot het gebouw door in een entree te rijden. Vervolgens is de schade enorm.

Het op strategische locaties plaatsen van een Rhino ramkraakpaal kan een ramkraak van de entree tegengaan. Een perfecte entreebeveiliging.

Ramkraak opslag gevaarlijke stoffen

Een ramkraak is een inbraak waarbij men zich met een auto of ander zwaar voertuig toegang verschaft tot het gebouw. Met het gebruikte voertuig, vrijwel altijd gestolen, wordt het pand ingereden. Vervolgens is de schade enorm.

Meerdere Rhino ramkraak beveiligingspalen kan een ramkraak tegengaan. Een sublieme opslagbeveiliging.