rhinosystems.nl

Rhino Pollers de nummer 1 in beveiligingspalen. | anti-parkeerpalen | verzinkbare afzetpalen | anti-rampalen

Voorkom diefstal van uw dierbare goederen met de meest doeltreffende en bedrijfszekere Rhino Poller een handmatig te bedienen verzinkbare paal. Inzetbaar voor terreinbeveiliging, beveiliging van wandelpromenades, auto’s of het beveiligen van garages en/of opslagruimtes.

Heeft een kostbare klassieker? Dan is een Rhino Poller een uitstekende oplossing om uw stalling hiermee te beveiligen. 

Bent u de diefstal van gewilde onderdelen van uw voertuig beu? Zet hem dan rondom tussen de Rhinopalen en de criminelen lopen uw deur voorbij. Wilt u het ongeoorloofd inrijden van uw privé terrein voorkomen? Zet er dan een Rhino Poller voor en het probleem is uit de wereld geholpen.

Voor elk beveiligingsniveau leveren wij een Rhino Poller en/of een statische paal.  Het plaatsen kunnen wij voor u verzorgen. De Rhino anti-rampalen of beveiligingspalen worden al meer dan 20 jaar aanbevolen door de verzekeringsmaatschappijen Juweno en de Bovemij. Voor meer informatie kunt u bellen naar 070 393 74 35 daar zitten wij klaar om u verder te helpen.

Rhino is marktleider in de UK in het beveiligen van objecten in openbare ruimtes.

Kenmerken/unieke eigenschappen:

  • Multifunctioneel voor elk beveiligingsniveau is er een Rhino Poller.
  • Standaard leverbaar in verkeersgeel en in edelstaal 316.
  • Beproefd en handzaam in gebruik, duurzaam en robuust.
  • Gering onderhoud.
  • Voordelig in aanschaf.
  • Eenvoudig te plaatsen.
  • Ook in een uitneembare versie leverbaar voor een ongeschikte bodemgesteldheid en geringe inbouwdiepte.
  • Voorzien van sold secure certificaat en de sloten met het Engelse politie keurmerk.
 

Geheel vervaardigd uit edelstaal 316 geschikt voor particulier gebruik.

Hoogte 500 mm.

Diameter 76 mm.

Wanddikte 4 mm.

Trekgewicht 6 kg.

Levertijd circa 14 werkdagen.

Het meest populaire model geschikt voor afsluiten van privé parkeergelegenheden van bijvoorbeeld apartementengebouwen en opritten. De detailhandel en de automobielbedrijven. De nummer 1 in het beveiligen van opslagruimtes van klassieker en boottrailers.

Gemaakt van staal BS 1440, en galvanisch verzinkt ISO 1461:1999.

Hoogte 670 mm.

Diameter 90 mm.

Wanddikte 7 mm.

Operationeel gewicht 14 kg.

gewicht 

Standaard leverbaar in:

staal gecoat in RAL 1021 verkeersgeel

in edelstaal zie model RT SS5 HD.

Levertijd circa 14 werkdagen.

Voor het opschalen naar een hoog veiligheidsrisico is onze zwaarste de Rhino RT R 14 HD LA met slechts een operationeel gewicht van 7 kg in plaats van 27 kg de nummer 1. Het gebruikersgemak is daardoor subliem. Het gebruikersgemak wordt nog aangenamer door de hoogte van 85 cm.  De Rhino RT R14 HD LA Poller is een opvallende robuuste verschijning. Vervaardigd uit veeleisende materialen zoals staal BS 1440 en daarna galvanisch verzinkt volgens BS en ISO 1461 (1999) en gecoat met een garantie van 12 maanden. De Rhino RT R14 HD LA Poller  is een betrouwbare partner waar snel het veiligheidsrisico moet worden opgeschaald. De Rhino RT R 14 HD LA is geschikt voor anti-ram situaties, bij overheidsgebouwen, publieke evenementen, automobielsector, juweliers en de opslag van kostbare goederen zoals medicijnen en vuurwerk. Voor al deze situaties is de Rhino RT R 14 HD LA een genot om snel en op een handmatige wijze een compromisloos hoog veiligheidsrisico te realiseren. De Rhino Pollers wordern geleverd in een galvanisch verzinkte behuizing welke met een klep is te sluiten. Alle Rhino verzinkbare palen zijn aan de bovenzijde voorzien van een 10 pins- push-open anti-boor slot met een uniek slotnummer dit om de extra veiligheid te garanderen.

Gemaakt van staal BS 1440, en galvanisch verzinkt ISO 1461:1999

Hoogte 850 mm.

Diameter 114 mm.

Wanddikte 7 mm.

Trekgewicht 7 kg.

Gewicht 66 kg.

Levertijd circa 14 werkdagen.

 

Voor de veiligheid, het gebruikersgemak en het aantrekkelijk ontwerp is de Rhino RT SS5 HD LA Poller in 316 Edelstaal, met een hoogte van 710 mm,  een oogstrelende  verschijning. Door de ingebouwde gasveer, is het oprationele gewicht slechts  5 kg in plaats van 17 kg. Het gebruikersgemak is daardoor subliem. Vervaardigd uit veeleisend  edelstaal 316L ( 1.4401) met een garantie van 12 maanden. De Rhino RT SS5  HD LA Poller  is een betrouwbare partner waar de toegang even snel en daadkrachtig moet worden geblokkeerd. De Rhino RT SS5HD LA is geschikt voor commerciële gebouwen, garages en parkeergelegenheden, privé opritten en voetgangerszones. In al deze situaties is de Rhino RT SS5 HD LA een genot om snel op een  handmatige wijze een serieuze en compromisloze beveiliging te realiseren. De Rhino Pollers worden geleverd in een galvanisch verzinkte behuizing welke met een klep is te sluiten. Alle Rhino Pollers zijn aan de bovenzijde voorzien van een 10 pins- push-open anti-boor slot met een uniek slotnummer. Bij elke Rhino Poller worden standdaard 2 sleutels meegeleverd. 

Hoogte 710 mm.

Diameter 101 mm.

Wanddikte 7 mm.

Trekgewicht 5 kg.

Levertijd circa 14 werkdagen

Rhno RT R 8 Edelstaal
Rhino R 8 verzinkbare paal
Inzinkbaar