Verkeersveilige Bolder Perimeterbeveiliging model bolder

Het grote voordeel van deze RhinoFlex Bolders zijn de veiligheid en de duurzaamheid. Na een aanrijding herstelt de bolder zichzelf en blijft de perimeterbeveiliging werkzaam. Door de meebuigende eigenschap is de schade beperkt. Leverbaar in een hoogte van 450, 600 en 800 mm.

Dit model is qua design gelijk aan het huidige bolders van staal of edelstaal. Hierdoor functioneel gelijkwaardig. Verkrijgbaar in het grijs, verkeersrood en zwart en voorzien van een reflecteren band. De bediening is met een gasveer en handmatig te vergrendelen met een speciale sleutel. De installatie is in het straatwerk. Doordat ze onder weerstand meebuigend zijn en door en door zijn gekleurd is de schade na een aanrijding zeer gering. Het bijzondere is dat de na een aanrijding in de originele vorm terugkomen. Dit is de bijzondere eigenschap van de soort polyurethaan die is toegepast. Hierdoor zijn de RhinoFlex Bolders de veilige en meest duurzame die er bestaan.

Laat u adviseren door RhinoSystems Perimeter Protection, al meer dan 20 jaar marktleider in ongecompliceerde perimeterbeveiliging installaties. Zie bijgesloten PDF.