Verkeersveilige perimeterbeveiligingen

Verkeersveilige perimeterbeveiliging City
Dit model is qua design gelijk aan het huidige Amsterdammertje of het bekende Hageneesje. Verkrijgbaar met of zonder stadslogo en in elke meest voorkomende RAL kleur. Er zijn verschillen de opties beschikbaar voor de installatie. Deze straatpalen zijn uiterlijk niet te onderscheiden van een exemplaar uit staal. Doordat ze onder weerstand meebuigend zijn en door en door zijn gekleurd is de schade na een schade na een aanrijding zeer gering. Het bijzondere is dat de na een aanrijding in de originele vorm terugkomen. Dit is de bijzondere eigenschap van de soort polyurethaan.
Verkeersveilige perimeterbeveiliging Bolder

Het grote voordeel van deze Verkeersveilige perimeterbeveiliging Bolder is de veiligheid en de duurzaamheid. Leverbaar in een hoogte van 450, 600 en 800 mm. Dit model is qua design gelijk aan het huidige bolders van staal of edelstaal. Hierdoor functioneel gelijkwaardig. Verkrijgbaar in het grijs, verkeersrood en zwart en voorzien van een reflecteren band. De bediening is handmatig en de vergrendeling is met een driekant sleutel. De installatie is in sneldrogend cement Doordat ze onder weerstand meebuigend zijn en door en door zijn gekleurd is de schade na een aanrijding zeer gering. Het bijzondere is dat de na een aanrijding in de originele vorm terugkomen. Dit is de bijzondere eigenschap van de soort polyurethaan.

Verkeersveilige perimeterbeveiliging London

Dit model is qua design strak en tegelijk oogstrelend functioneel. Voorzien van een reflecteren de band. Verkrijgbaar met of zonder stadslogo en in elke meest voorkomende RAL kleur. Er zijn verschillen de opties beschikbaar voor de

installatie. Deze straatpalen zijn uiterlijk niet te onderscheiden van een exemplaar uit staal. Doordat ze onder weerstand meebuigend zijn en door en door zijn gekleurd is de schade na een aanrijding zeer gering. Het bijzondere is dat de na een aanrijding in de originele vorm terugkomen. Dit is de bijzondere eigenschap van de soort polyurethaan.

Verkeersveilige perimeterbeveiliging Paris
Dit model is door het bolletje een bekende verschijning in Parijs en in enkele steden in Nederland. Oogstrelend functioneel. Verkrijgbaar in elke meest voorkomende RAL kleur. Er zijn verschillen de opties beschikbaar voor de installatie. Deze straatpalen zijn uiterlijk niet te onderscheiden van een exemplaar uit staal. Doordat ze onder weerstand meebuigend zijn en door en door zijn gekleurd is de schade na een aanrijding zeer gering. Het bijzondere is dat de na een aanrijding in de originele vorm terugkomen. Dit is de bijzondere eigenschap van de soort polyurethaan. Hierdoor is dit is de meest verkeersveilige en duurzame perimeter die er bestaat.

De meest verkeersveilige perimeterbeveiliging.

Het is belangrijk om het aantal ongelukken met letselschade in het verkeer te reduceren. Uit onderzoek blijkt dat de huidige straatpalen en bolders uit staal dikwijls schades veroorzaken.

Straatpalen staan er om doorgangen te blokkeren, om objecten te beschermen en om het tekort aan visuele handhaving aan te vullen. Het is voor een aantal locaties het overwegen waard om een verkeersveilige perimeterbeveiliging in te zetten bestaande uit Verkeersveilige perimeterbeveiliging straatpalen en/of bolders. Visueel is er geen onderscheid en het is vele malen verkeersveiliger. Onze verkeersveilige perimeterbeveiliging zijn de meest intelligente en veilige perimeterbeveiliging die er bestaan.

Door in de openbare ruimte gebruik te maken van intelligente producten realiseren wij een veiligere buitenruimtes. Dat is een mooie ontwikkeling. Helaas zien we dat oude straatpalen van staal opgeknapt worden voor hergebruik. Dat is niet in het belang van de verkeersveiligheid. Laat u adviseren door RhinoSystems Perimeter Beveiliging, al meer dan 20 jaar markleider in betaalbare en ongecompliceerde verkeersveilige perimeterbeveiliging.

CONTACTGEGEVENS

SDM Support B.V.
Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

Telefoon

0031 (70) 3937435

Email

receptie@rhinosystems.nl

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840