Ramkraken en terreurdaden zijn een traumatische ervaring voor winkeliers.

De ramkraak perimeter beveiliging is er voor het selectief barricaderen van uw pand om ramkraken te voorkomen en schades bij een ramkraak te beperken.

Winkel beveiliging is helaas de normaalste zaak van de wereld. Het is tenslotte belangrijk dat iedereen veilig en aangenaam kan winkelen. Naast de normale inbraakbeveiliging is er bij veel winkeliers van exclusieve producten de behoefte aan een ramkraakveiligheid. Dat kan door de exclusiviteit goederen, de risicovolle locatie van de winkel of een traumatische ervaring met een ramkraak uit het verleden.

Ramkraakveiligheid

Regelmatig worden ramkraak perimeter beveiliging installaties het door de verzekeringsmaatschappijen aanbevolen. Emotioneel is diefstal en terreurdaden of een ervaring met een ramkraak geen sinecure. Supermarkten en de detailhandel in luxe kleding, horloges en juwelen hebben een verhoogd veiligheidsrisico en moeten beschermd worden tegen een mogelijke ramkraak. Ramkraken zijn helaas wekelijks in het nieuws.

Betrouwbaar

Het is dus belangrijk om een ramkraak te voorkomen.  RhinoSystems levert al meer dan 20 jaar Ramkraak perimeter beveiliging installaties en voor de detailhandel en supermarktketens. Deze ongecompliceerde  ramkraak perimeter beveiliging bestaat uit verzinkbare- en statische anti-ramkraak palen. Ze worden ook wel eens terreurpalen of anti -rampalen genoemd. Door het installeren van anti-ramkraakpalen en terreurpalen zijn winkeliers en winkelgebieden beter beschermd.

Ramkraakveiligheid Winkel
Geborgenheid komt niet vanzelf

Wij adviseren in het maken van een perimeter beveiliging plan en verzorgen de gehele installatie. U bepaalt wanneer de verzinkbare anti-ramkraakpalen uw pand moet barricaderen. Dat kan op elk moment, wanneer het u uitkomt. Net zoals het op slot doen van de deuren. Dit systeem werkt zonder internet en stroom en is dus altijd inzetbaar. Zeker is, dat wanneer de ramkraak perimeter beveiliging in stelling staat, uw pand is gebarricadeerd tegen een ramkraak en de criminelen uw pand eerder voorbij rijden en dat is een hele geruststelling. De ramkraak perimeter beveiliging installaties zijn geen obstakel voor het winkelend publiek en geven u ook nog eens een goede nachtrust want deze barricadeert onbemand en onafhankelijk ook in de nacht. De ramkraak perimeter beveiliging RT R 14 HD zijn geschikt voor dit soort serieus werk. 

Laat u omtrent ramkraakveiligheid adviseren door RhinoSystems Perimeter Beveiliging, al meer dan 20 jaar markleider in betaalbare en ongecompliceerde ramkraak perimeter beveiliging installaties. 

Anti-Ramkraak winkel

De veiligheid van mensen is het grootste gemene goed.

CONTACTGEGEVENS

RhinoSystems Perimeter Protection.

Waterbiesweg 38
2548 WZ Den Haag

SWIFT-BIC Code INGBNL2A

Rekeningnummer NL77 INGB 00084068840